Ingrediënten

pexels-tim-mossholder-3804878.jpg

Vitamine C

Vitamine C is misschien wel een van de meest bekende vitamines. Ons lichaam maakt vitamine C niet zelf aan. Deze halen we uit onze voeding, zoals uit fruit, groente en aardappelen en met name uit koolsoorten, citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien. Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam en speelt een rol bij het afweersysteem. Een dagelijkse inname van 200 mg, boven op de aanbevolen dagelijkse inname van 80 mg, heeft een gunstig effect op de weerstand tijdens fysieke inspanning.

solidago-blaseberry.png

Solidago

Solidago, ook wel bekend als Guldenroede, is van nature afkomstig uit Noord-Amerika, maar komt ook voor in Europa en Noord-Afrika. De naam guldenroede is oud-Nederlands voor ‘gouden roede’, ook wel gouden staf. Wanneer de plant in bloei staat, zal je zien dat elke bloemstengel hierop lijkt. Solidago ondersteunt een goede blaasfunctie en helpt de blaas schoon te houden*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Group-767.png

Cranberry extract Cran-Max®

Cran-Max® is een uniek geconcentreerde Cranberry extract. In dit extract wordt de gehele cranberry (vruchtvlees, schil, zaad, zuren en sap) gebruikt; niets gaat verloren. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde techniek (BioShield®) waardoor alle bestanddelen
goed worden bewaard.

BioShield® techniek
Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde techniek (BioShield®) die ervoor zorgt dat alle bestanddelen worden beschermd tegen zure maagsappen. Hierdoor worden deze bestanddelen niet afgebroken in de maag. Cran-Max® heeft een uniek samenstelling.

Group-767.png

Cranberry

De cranberry komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Het gebruik van de cranberry als eetbare plant was al bekend bij de Noord-Amerikaanse indianen. Indianen gebruikten het sap o.a. voor het verven van hun kleren. In de Verenigde Staten en in Canada ontstond in de loop van de negentiende eeuw commerciële teelt van cranberries. Vóór die tijd werd de soort echter al in Engeland en Duitsland gekweekt om de eetbare vruchten.

pexels-roman-carey-734652.jpg

Natuurlijke D-Mannose

D-Mannose is een soort glucose (monosaccharide), zonder invloed op de glucosespiegel. Het komt van nature in kleine hoeveelheden in planten en vruchten. D-mannose komt in relatief grote hoeveelheden voor in fruit zoals appels, sinaasappels en perziken en bepaalde bessen, zoals cranberry’s en bosbessen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren.